Mobile Social Congress




Arriba la cinquena edició del Mobile Social Congress organitzada per SETEM Catalunya, organització no governamental que treballa per sensibilitzar sobre les desigualtats entre Nord i Sud, denunciar-ne les causes i promoure transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari. 

El Congrés té per objectiu ser un espai de trobada i reflexió entorn del model predominant de producció i consum de tecnologies de la informació i la comunicació.

L'edició d'aquest any ofereix una perspectiva general en les vulneracions i els obstacles que genera la indústria electrònica i quines són les lluites compartides entre el Sud Global i Nord en el sector. 

Així, els dies 24, 25 i 26 de febrer teniu oportunitat de conèixer quines són les causes de les desigualtats i impactes que genera el sector electrònic i com apostar per la sobirania tecnològica i una electrònica justa.

Guifi·net (Ramon Roca) hi participarà dimecres 26 (19h), a la taula rodona "Alternatives de consum de les TIC, cap a un model més just i democràtic" juntament amb eReuse (Mireia Roura) i Mansakas App (Oriol Alfambra), moderada per Opcions (Laia Treserra). 

Podeu consultar tota la programació al cartell o bé a la pàgina web: http://mobilesocialcongress.cat/ca/programa/

Us hi esperem!


Text d'Odoo i bloc d'imatge
Comparteix la notícia a